Trapelles perruqueria canina i felina, el millor tracte pels teus animals

Trapelles perruqueria canina i felina va néixer fa onze anys de la mà de Cristina Surdé: «treballava en un hospital i vaig decidir fer el canvi. Deixar de treballar amb persones i començar a fer-ho amb animals. Ho vaig veure claríssim». Des de llavors, ella gestiona i s'encarrega d'oferir la millor atenció a clients i animals. Situada a l'avinguda Catalunya número 20 de Sant Andreu de Llavaneres, compta amb unes instal·lacions àmplies i agradables perquè l'experiència dels animals sigui del tot positiva.

A Trapelles perruqueria canina i felina la prioritat és la salut i el benestar dels animals. Per això, treballen amb productes de qualitat, que permeten respectar la pell de cada animal. Els productes contenen nutrients per tal de mantenir la pell hidratada i en les millors condicions: «És molt important que no hi hagi productes químics i treballar amb xampús neutres i naturals».

La prioritat és la salut i el benestar dels animals

S'ofereixen serveis de perruqueria per a gossos, gats, i inclús fures, conills i ovelles; banys desparasitadors; banys cosmètics; neteja d'oïdes i tall d'ungles. A més, s'ofereix el servei de recollida i entrega a domicili.

El tracte proper, tant amb els animals com amb els propietaris, és prioritari a Trapelles perruqueria canina i felina: «El client em coneix i sap qui sóc i com treballo. Jo conec el seu animal i el que necessita. M'estimo els animals igual que si fossin meus o més». Cristina Surdé, qui treballa amb les mateixes ganes i passió que quan va començar en el món dels animals, fa catorze anys, fa un balanç positiu de la seva trajectòria: «Ha estat un canvi radical a la meva vida. Com a persona no t'imagines la paciència que pots arribar a tenir. La passió cada cop va a més, amb els anys vas aprenent amb ells. M'apassionen especialment els gossos. No cal que els parlis, perquè ja t'entenen».

L'horari de l'establiment és de dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h. I dissabtes de 9.30 a 14 h.


Avda. Catalunya, 20 | Sant Andreu de Llavaneres | T. 671 111 691