Nova Baixada d'andròmines, en el marc de la Minerva

Sant Andreu de Llavaneres | Juliol 2022


Llavaneres organitza de nou la Baixada d'andròmines, una activitat festiva sense ànim de competició que no premiarà la velocitat dels vehicles. Per poder-hi participar, cal construir una andròmina funcional i enginyosa que permeti fer el recorregut amb la màxima seguretat i diversió. La sortida es farà a les 18 h des del passeig de la Riera amb el camí de Can Pi, i l'arribada serà al mateix passeig de la Riera amb la confluència del carrer Garbí: un recorregut d'uns 435 metres lineals. Una hora abans, a les 17 h, totes les andròmines participants hauran de passar la verificació per poder concursar.

L'edat mínima per participar-hi és de 6 anys. Els participants menors d'edat, fins a 12 anys, han d'anar acompanyats d'un adult. De 13 a 17 anys han de portar l'autorització signada per la mare, pare o tutor legal. A més, no es poden fer servir vehicles prefabricats o comercialitzats, s'han de desplaçar amb l'ajuda de rodes i han de tenir un sistema de direcció i frenada.
Es premiarà l'andròmina més original, la més ben decorada, la que respecti el medi ambient amb la utilització de materials reciclats, la que estigui decorada amb alguna temàtica local, i l'originalitat del vestuari de l'equip.
Per poder prendre part de la Baixada d'andròmines 2022 cal inscriure's fins al divendres 8 de juliol, mitjançant el web municipal o de forma presencial al Casal Jove, de dimarts a dissabte, de 16 a 20 hores.