Llav@-neres Assessoria i Gestió,

Llav@-neres Assessoria i Gestió,

20 anys al servei dels clients

Llav@-neres Assessoria i Gestió és un negoci familiar. Iniciat fa més de vint anys és un projecte fundat per pare i fill, tots dos de nom Enric Dalmau: «Sempre ens han agradat els números a casa i veient les necessitats del poble i aprofitant l'experiència del meu pare, vam decidir iniciar el negoci», diu el fill.

Ofereixen assessorament fiscal i tributari, laboral, legal, gestió comptable, assessoria informàtica, gestió financera, assegurances, propietat industrial, associacions sense ànim de lucre, vehicles, assessoria familiar i no residents i servei de notificacions electròniques. «En el nostre dia a dia bàsicament toquem les àrees de fiscal, laboral i comptable, que és el que comprèn una empresa. També acostumem a trobar-nos temes legals, de trànsit i herències. Però especialment tractem temes fiscals i laborals», expliquen.

"No volem créixer per créixer, el client és el més important per nosaltres"

Des de la Llav@-neres Assessoria i Gestió s'aposta pel tracte personalitzat, directe i de confiança: «Som un equip de professionals, amb 2 persones al capdavant i gràcies a això donem aquest tracte tan personalitzat». És complicat perquè de vegades has de fer moltes hores», expliquen. I afegeix el pare: «som pocs i ben avinguts. No volem créixer per créixer, el client és el més important per nosaltres. El client s'adreça a nosaltres, si necessita alguna cosa ve a la gestoria i en parlem. No hi ha un departament, hi ha una cadira».

Al llarg de vint anys l'assessoria ha canviat molt. Cada cop predominen més les gestions virtuals i les tecnologies són més presents en les tasques que desenvolupen: «abans tot era en paper i presencial. Ara res és així. Tot o pràcticament tot és telemàtic, ja no es fan visites presencials. Les tecnologies han fet que puguem arribar a molts més possibles clients i a més aplicacions per poder fer la feina», expliquen.

L'empresa compta amb una pàgina web www.llava-neres.com, on es pot consultar tota la informació i els serveis que ofereixen. A més, setmanalment comparteixen notícies d'interès per al sector. 

Avda. Catalunya, 20 - 08392 Sant Andreu de Llavaneres - Tel. 93 792 92 15

llava-neres@llava-neres.com - www.llava-neres.com