The Tyets, Tarta Relena i B1n0, al festival Poesia i + 2022


Caldes d'Estrac / Juny 2022

La 17a edició del festival se celebra del 28 de juny al 10 de juliol a deu municipis del Maresme. Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Sant Pol de Mar, Teià, Dosrius, Alella, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar i Caldes d'Estrac acolliran recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present.

Al municipi les propostes començaran dijous 7 de juliol amb Manel Ollé i MuOM a l'Església de Santa Maria, Chus Pato + Gonzalo Hermo al pati de la Fundació Palau i Pascal Comelade + Enric Casasses al parc de Can Muntanyà. L'endemà, divendres 8 de juliol serà el torn de Santiago Latorre a la Sala Cultural, Gina Reventós a la Sala Antoni Artigues, i B1N0 + Maria Sevilla i Arnau Obiols al parc de Can Muntanyà. Tot seguit, dissabte 9 de juliol el Caldetes acollirà les actuacions de 36 + 1 (Ricard Creus) a la Sala Cultural, Fam de paraula i terra al pati de la Fundació, la tradicional Nit de Poetes i les Tarta Relena a Can Muntanyà. I el festival tancarà diumenge 10 de juliol amb Adriano Galante a la Sala Cultural, Bartolomé Ferrando al pati de la Fundació, i Verde Prato i Jansky al parc de Can Muntanyà.

El festival, a més, acollirà l'actuació dels mataronins The Tyets, que seran protagonistes la nit del dissabte 2 de juliol a l'escenari del Parc Arqueològic Cella Vinària de Teià.