La Fira Playmobil, aquest juliol al Parc de Can Boada

Sant Vicenç de Montalt | Juliol 2022


La febre del click arriba a Sant Vicenç de Montalt. El Parc de Can Boada acollirà els dies 22 i 23 de juliol el festival del col·leccionista de Playmobil. El certamen mostrarà als passejants una col·lecció de minidioramas, amb representacions d'escenes agrícoles, espacials, de fantasia o industrials. També s'instal•laran diferents atraccions inflables, com ara tobogans, multiobstacles i altres, tots dins de la temàtica Playmobil.

A banda, hi haurà disponibles parada de venda de producte de la marca, on es podran trobar des de les darreres novetats, fins a referències vintage descatalogades o complements i accessoris per complementar les vostres col·leccions. La fira, d'altra banda, oferiràs tallers de manualitats, on els més petits es podran fabricar les seves pròpies xapes, crear les seves caretes Playmobil personalitzades o pintar i donar vida a les més originals estampes de Playmobil així com aprendre com es munta o desmunta un click.
La fira tindrà lloc els dies 22 i 23 de juliol d'11 a 21 h al parc de Can Boada. La fira estarà ambientada amb sessions musicals a càrrec de la companyia Bonsó Music.