Gent d’Estrac reivindica la reobertura del Complex Esportiu

Caldes d'Estrac/ Març 2022

El partit a l'oposició ha publicat un comunicat a través de les seves xarxes socials on afirmen que, «excepte el pavelló que funciona amb normalitat, la resta del Complex Esportiu està tancat i fent-se malbé a cada dia que passa».

Des del 20 de desembre l'Ajuntament és el responsable de la gestió de l'equipament, després que finalitzés la concessió atorgada a l'empresa SIGE Sport. En aquest sentit, Gent d'Estrac afegeixen que «ni llavors, ni ara, sembla que l'importi gaire haver deixat la gent al carrer, inclosos els alumnes de l'escola que hi feien natació. Ni que uns/es treballadors/es perdessin la feina. Ni que les instal·lacions, que tant van costar posar en marxa per l'empenta i il·lusió de governs anteriors de diferent color polític, s'estiguin deteriorant a marxes forçades perquè estan tancades i sense servei».

L'oposició lamenta que, excepte el pavelló, la resta del complex estigui tancat

En l'últim ple municipal, celebrat l'1 de febrer d'aquest 2022, es va aprovar amb els vots a favor d'ERC i PSC, l'abstenció de la regidora no adscrita i els vots en contra de Junts per Caldes i Gent d'Estrac, una modificació de crèdit destinada a la posada a punt de les instal·lacions del complex esportiu i del balneari.

L'alcalde Òscar Baró va explicar que, en principi, aquests diners no haurien de ser necessaris, ja que la voluntat municipal era cobrir aquestes primeres despeses de la posada a punt i el manteniment d'ambdós espais amb els diners de les fiances del complex esportiu i del balneari. No obstant això, es va decidir impulsar la modificació de crèdit per tenir un pla B en el cas que les fiances s'endarrerissin.