En marxa uns treballs de millora a la carretera de Sant Vicenç de Montalt

Caldes d'Estrac / Febrer 2022

L'Àrea d'Urbanisme de Caldes d'Estrac ha impulsat uns treballs de millora de la seguretat i de la mobilitat a la carretera de Sant Vicenç de Montalt. Les obres, que es van iniciar a principis de gener, tindran una durada aproximada de dos mesos. Els treballs consisteixen a realitzar un sistema de suports perpendiculars a la carretera de Sant Vicenç de Montalt per a aconseguir d'aquesta manera un ferm més resistent, estable i segur. Així mateix, el projecte habilitarà unes voreres per a les persones vianants més accessibles i segures.

En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Miquel González, ha afirmat: «Els treballs busquen reforçar la seguretat en la mobilitat de persones i vehicles. La composició del terreny i la manca de protecció ha comportat un deteriorament amb el pas del temps que avui dia fa indispensable aquesta actuació».

Tenint en compte que la zona d'actuació compren fins a l'eix de la carretera, la zona d'aparcament situada a peu de mur s'està utilitzant com a carril de circulació.