En marxa els XVI Jocs Florals a Sant Vicenç de Montalt

Sant Vicenç de Montalt / Febrer 2022

Fins al 31 de març es poden presentar els treballs dels XVI Jocs Florals de Sant Vicenç, la prèvia de la XXXIX Mostra Literària del Maresme. El concurs és obert a totes les persones que visquin o mantinguin alguna vinculació amb Sant Vicenç de Montalt.

Les obres no aniran signades i portaran un lema amb el qual es distingirà l'autor o autora. Cadascuna de les modalitats de prosa i poesia consten de 6 categories: la A, de 6 a 8 anys; la B de 9 a 11 anys; la C, de 12 a 14 anys; la D, de 15 a 18 anys; la E, de 19 a 25 anys i la F, per a persones majors de 26 anys. Aquest 2022 els Jocs Florals contemplen premis extraordinaris per a les categories de microrelats (obres de fins a 140 caràcters), al rodolí més fi (per a infants fins a 7 anys), de relats breus per a persones amb diversitat funcional, i de participació en les escoles i l'institut del municipi.

Els treballs s'han de presentar de forma presencial a la Biblioteca Municipal la Muntala o mitjançant el correu electrònic b.st.vicensm@dicat.cat.