El veïnat de la zona del Golf rebrà les cartes i els paquets als seus domicilis

Sant Vicenç de Montalt / Febrer 2022

Correus ha confirmat la distribució diària al veïnat dels nuclis del Regadiu Nord i Sud, des d'aquest 1 de febrer, després de més de deu anys de reclamacions per part de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Fins ara, els veïns i veïnes de la zona s'han vist obligats a desplaçar-se diàriament a l'oficina de correus a recollir la seva correspondència i paquets. Correus ha començat a fer el repartiment postal als carrers: Camí del Mig, Can Patoi, Del Mirador, Del Forn, Les Fonts, Xamoles, Avinguda del Regadiu, Passatge del Mig, Vinyes d'en Mandri, De la Castellana, Fontanilles i Tussol.

Inicialment, l'empresa havia reiterat la seva negativa a oferir el servei, argumentant que la companyia limita les zones de repartiment obligatori de correspondència basant-se en diversos criteris com els kilòmetres de carrers, la densitat de població, l'accessibilitat o el volum mitjà de correspondència que reben els veïns de cada zona del municipi. Tot i això, després de la insistència per part de l'Ajuntament, la companyia va realitzar un nou estudi de dimensionat de la localitat, atès que els nuclis afectats havien registrat un notable increment de població en els darrers anys. Finalment, l'òrgan regulador de Correus ha donat la raó a l'Ajuntament.