3 viles

Sant Andreu de Llavaneres - Sant Vicenç de Montalt - Caldes d'Estrac.


3Viles és una revista que s'edita mensualment des de fa més de vint-i-vuit anys i que s'ha consolidat com la publicació líder de la zona compresa pels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt.

Es tracta d'una revista gratuïta que es nodreix d'informació local, articles d'interès general i de l'oferta associativa, cultural i comercial de les tres viles maresmenques. La seva tirada mensual és de 7.500 exemplars, està impresa en color i s'edita en paper estucat de 150 grams, oferint una molt bona imatge i bons acabats. Compta amb una edició en format PDF que es pot consultar a Internet des de la seva pàgina web, on en un 'click' els anuncis que es visualitzen enllacen amb la web del client.

I l'edició digital de la Guia Comercial d'empreses, comerços i serveis de les administracions locals de les 3 poblacions. Consultable en les seves versions d'ordinador, tablet i mòbil a www.guia3viles.cat

.

Qui som

CAPGRÒS COMUNICACIÓ S.L.

El nom de Capgròs defineix avui molt més que una revista. Fa 37 anys l'empresa va crear la primera revista gratuïta íntegrament en català i a tot color de Catalunya. Actualment, amb 30.000 exemplars setmanals (controlats per OJD) i més de 100.000 lectors setmanals (Baròmetre de la Comunicació), el setmanari Capgròs és un dels mitjans líders a la comarca del Maresme i el segon setmanari gratuït més llegit de Catalunya. El lideratge s'estén també a l'àmbit digital, gràcies al portal capgros.com, que registra més de 150.000 usuaris únics mensuals (OJD Interactiva) i compta amb 15.000 subscriptors al seu butlletí diari.


Més de tres dècades d'experiència en l'àmbit de la comunicació han permès ampliar els nostres serveis amb nous canals i suports. Capgròs Comunicació compta amb un equip de professionals de l'àmbit de la tecnologia, la comunicació i el disseny, que treballen per assolir un objectiu comú: trobar solucions creatives i úniques per a cada client aportant sempre la màxima qualitat en tots els serveis.