Nou espai d'aparcament entre Caldes i Sant Vicenç

Caldes d'Estrac | Agost 2022


L'Ajuntament de Caldes d'Estrac i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt han treballat de forma conjunta per donar solució al conflicte d'aparcament on acaba la Riera de Caldes d'Estrac i comença la Riera de Torrentbò de Sant Vicenç de Montalt. És per això que, a la zona, s'ha treballat per adequar un nou espai d'aparcament al rial de Can Comas, ubicat a una zona límit entre ambdós municipis. S'ha netejat i s'ha desbrossat l'àrea amb la voluntat d'incrementar els espais d'aparcament per a una vintena de cotxes més.

Tot i això, des del consistori destaquen que es tracta d'un rial i que, conseqüentment, hi ha risc de patir rierades en el cas de condicions meteorològiques adverses. Per aquest motiu, es fa una crida a fer-ne un ús responsable.

Actualment, Caldes d'Estrac treballa per a millorar la il·luminació del nou espai d'aparcament amb una instal·lació que funcionarà amb energia solar, ja que l'àrea no compta amb escomesa elèctrica i aquesta fórmula sostenible suposa més facilitats i menys costos en la seva implantació.