Veïns de Sant Vicenç reclamen solucions per poder aparcar a la riera de Torrentbó

Sant Vicenç de Montalt/ Març 2022ç

Els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt no poden aparcar a la banda de la riera de Torrentbó d'Arenys de Mar, des del dia 6 d'abril. La decisió de l'Ajuntament d'Arenys de Mar de desvincular-se de l'acord de col·laboració que permetia l'intercanvi de places d'estacionament en aquesta zona afecta negativament als veïns de Sant Vicenç i, per això, han decidit organitzar-se. A través d'Instagram, al compte @avv_rieradetorrentbo denuncien haver-se assabentat d'un fet tan greu com aquest mitjançant cartells penjats als fanals i a través d'una publicació a Instagram al perfil de l'Ajuntament. A més, han organitzat iniciatives com la creació de pancartes i la posterior penjada als balcons, i cassolades per protestar i demanar solucions al consistori.

En aquest sentit, l'alcalde del municipi, Victor Llasera, afirma que «l'Ajuntament d'Arenys de Mar cuidant els interessos dels seus veïns ens van demanar de poder utilitzar només ells la part de la vorera que tora al seu municipi. Això ens ha causat un perjudici. Estem mantenint reunions i estem intentant buscar alternatives i solucions, que no són fàcils perquè les places d'aparcament no creixen així com així, però entre els tres municipis implicats -Arenys de Mar, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç- estem buscant les millors alternatives».

Des de la Regidoria de Mobilitat han informat que en aquesta banda de la via, el municipi veí ja ha instal·lat la senyalització vertical corresponent i qui no respecti aquesta nova mesura podrà ser sancionat per l'Ajuntament d'Arenys de Mar per mal estacionament.