La Colla Gegantera fa una crida a la participació en la cultura popular de Caldes

Caldes d'Estrac / Maig 2022

A la darrera Festa Major, els caldencs i les caldenques van trobar a faltar els gegants. I és per aquest motiu, que des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac i la Colla de Geganters i Grallers, fan ara una crida a veïns i veïnes de totes les edats perquè s'engresquin a col·laborar activament amb l'entitat caldenca.

La campanya 'Si tu no ens treus, no podem sortir. Ens ajudes?' té com a objectiu animar a petits i grans, homes i dones, pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes i tothom qui estimi Caldes d'Estrac a preservar els gegants, una de les màximes expressions de la cultura popular caldenca. Des de l'entitat han volgut destacar: «No cal experiència. No cal saber ballar. No cal saber tocar la gralla o el tabal. Només calen ganes de formar-hi part, ganes de fer poble, festa i família».

Les persones interessades a participar poden apuntar-se escrivint un correu electrònic a geganterscaldetes@gmail.com o trucant a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac en el telèfon 93 791 00 05, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.