Prop de 400 persones participen en la 32a Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles

Sant Vicenç de Montalt / Maig 2022

Caldes d'Estrac va acollir la 32a Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles el passat diumenge 10 d'abril. Un total de 396 persones van participar en el popular esdeveniment esportiu organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, amb el suport de Gesport i dels consistoris de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.

El recorregut, de deu quilòmetres de distància, va vorejar el front marítim i va passar per alguns dels principals carrers de Caldes d'Estrac, així com per Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Com a novetat, els Diables d'Estrac van afegir-se a la celebració popular amenitzant la prova esportiva caldenca i animant les persones participants.

El recorregut va passar per alguns dels principals carrers de Caldes

Pel que fa a la classificació general, Carles Montllor Vegas va ser el primer classificat amb 32 minuts 51 segons, Marc Grajal Martínez va ser el segon classificat amb 33 minuts 09 segons, i Marc García Giménez va ser el tercer classificat amb 34 minuts 46 segons. Així mateix, Mireia Suñé Galan va ser la primera dona classificada amb 40 minuts 05 segons i va ocupar la 38a posició de la classificació general, Esther Cruz Sánchez va ser la segona dona classificada amb 42 minuts 25 segons i va ocupar la 54a posició de la classificació general, i Inés Mota va ser la tercera dona classificada amb 44 minuts 18 segons i va ocupar la 74a posició de la classificació general de la cursa. Els locals Joan Vázquez Bellatriu i Mireia Carbó Grau van ser els dos primers esportistes de Caldes d'Estrac en travessar la línia de meta.