Tallers per millorar els recursos digitals

Sant Vicenç de Montalt | Octubre 2022

Elprojecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' té a punt una àmplia oferta de tallers i cursos adreçats a persones que vulguin millorar les seves competències digitals. Són un total de sis propostes (la primera va tenir lloc al setembre) totes gratuïtes: la majoria es faran de manera telemàtica i dues de les formacions s'impartiran presencialment. Aquest projecte està impulsat pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, i s'inclou en el programa 'Treball, Talent i Tecnologia'.
El tallers adreçats a la millora de competències digitals per a les persones pretenen dotar de recursos en àmbits com les eines de treball col·laboratiu, l'ús de les xarxes socials per a la recerca de feina i la venda i promoció de productes i/o serveis. També es treballaran eines com el CV digital, els portals professionals en línia i el desenvolupament de la marca personal a internet.
Aquest mes d'octubre, per exemple, el Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt acull les sessions 'Del CV tradicional al CV digital', els dies 4, 6 i 11 d'octubre, de 9.30 a 12.30 h, presencial al Centre Cívic de Sant Vicenç de Montalt. Tota l'oferta es pot consultar al web municipal.