Nova edició del Pressupost Participatiu de Llavaneres

Sant Andreu de Llavaneres | Agost 2022


La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Llavaneres i l'àrea d'Economia, han posat en marxa la cinquena edició del Pressupost Participatiu, que s'allargarà fins al desembre d'aquest 2022.

El Pressupost Participatiu compta amb una partida de 100.000 euros del capítol d'inversions del pressupost municipal del 2023. Per aquest motiu, la tria es farà durant aquest segon semestre del 2022 i l'execució dels projectes seleccionats es portarà a terme durant el pròxim any.

Enguany, aquesta cinquena edició del Pressupost Participatiu presenta algunes novetats: D'una banda, la participació s'obre a totes les persones empadronades a Llavaneres i majors de 16 anys (els han d'haver complert el dia 19 de juliol). D'altra banda, el procés tindrà format híbrid: la presentació i la cloenda seran presencials i les fases d'informació i de tria dels projectes es faran de manera telemàtica. S'establiran uns dies d'atenció presencial, tant a l'OAC de l'Ajuntament com al Casal Jove, per ajudar els veïns a participar en el procés de decisió. L'objectiu del Pressupost Participatiu és promoure la implicació dels veïns en els afers públics i afavorir la inclusió i la cohesió socials.