Llavaneres celebra la 3a Jornada Empresarial, el 24 de novembre

Sant Andreu de Llavaneres | Novembre 2022


La jornada s'iniciarà al nou Pavelló Municipal d'Esports de Llavaneres amb la presentació del Pla de reactivació Socioeconòmica de la vila a les 10 h. Després de l'esmorzar es donarà pas a un primer bloc dedicat a Esport i Empresa. Aquest bloc es farà també al pavelló, a partir de les 11.30 h, i inclourà una taula rodona, que porta per títol 'Esports de mar, golf, tennis i paddle també són per a tu. Com potenciar la pràctica d'aquests esports a través d'empreses i escoles', i una conferència sobre economia circular i esport. També s'obrirà el bloc dedicat a Turisme digital i sostenible. En primer lloc, es farà una xerrada dedicada a explicar el segell Biosphere; tot seguit, es donarà pas a dues ponències sobre nous models de negocis turístics digitals i sostenibles.
A la tarda, serà moment del sector de la gastronomia i la restauració. Hi ha prevista una taula rodona que porta per títol 'Perquè no trobem personal per a la restauració?'. Per tancar la jornada, es convidarà a una conferència sobre 'Productes, inflació i increment de preus. On estem i on anem', a càrrec de la cuinera Carme Ruscalleda.
Enguany, com a novetat, un dels aspectes que es vol potenciar és la interrelació entre empreses, autònoms i emprenedors. És per aquest motiu que s'aprofitarà l'espai de l'esmorzar i del dinar per introduir les sessions de networking, reunions breus creuades d'empresaris amb l'objectiu de fer contactes ràpids que puguin derivar en possibles col·laboracions futures.
La primera edició de la Jornada Empresarial, que té caràcter biennal, es va celebrar l'any 2018 a Can Caralt. En aquell moment, els agents econòmics van parlar de com transformar les seves empreses basant-se en criteris de sostenibilitat i eficiència. Ara fa dos anys, en plena pandèmia, el tema escollit per la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de Llavaneres va ser com afrontar la crisi econòmica provocada per l'esclat de la covid-19.