Georgina Dalmau presenta la seva primera novel·la, 'Gosses salvatges'

Sant Vicenç de Montalt | Octubre 2022

La santvicentina Georgina Dalmau, va presentar al pati porxat de l'Ajuntament la seva primera novel·la 'Gosses salvatges'. «Ha estat una gran experiència, sobretot veure que la gent compra el llibre i saber i conèixer si els ha agradat», explica l'autora.

L'obra narra la història d'un grup d'adolescents que sobreviuen com poden en un món destruït per la crisi global, les bandes criminals i l'escassetat d'aliments enmig de les runes i de mil perills mortals que els assetgen a cada cantonada: «Ha esta un procés bastant llarg perquè vaig començar amb el projecte l'any 2012. Llavors em vaig adonar que no m'agradava el que em sortia i vaig apuntar-me a un curs d'escriptura. Allà em van ajudar molt a fer tot el procés de creació literària».
Georgina Dalmau és sociòloga i sòcia fundadora i directora de l'agència Milimetric Marketing. L'Abril de 2021 es va estrenar en el món de les lletres amb el conte infantil 'La cama que no volia caminar'. L'obra, amb il·lustracions de Jordi Mont, forma part de la col·lecció de contes que venia editant l'Ajuntament amb motiu de Sant Jordi.