En marxa la recollida de propostes del Pressupost Participatiu

Sant Andreu de Llavaneres | Setembre 2022


L'exposició 'Cases perdudes en la memòria' de la ceramista maresmenca Madola s'inaugura aquest divendres 2 a les 19.30 hores.

Madola és una ceramista, escultora, pintora i artista polifacètica, establerta a Premià de Dalt. És coneguda per les seves peces de formes orgàniques que conjuminen els elements d'arrel tradicional amb l'art més contemporani i conceptual. Ha fet exposicions individuals i col·lectives arreu del món, té obra permanent en diversos museus i també obra de gran format en l'espai urbà. «Cases perdudes en la memòria és el record de les realitats imaginades entre el meu món i el món real. Són cases del meu cervell que difuminen imatges, les entremesclen en un ordenat desordre, per intentar arribar a l'essència, reduint proporcions, fragmentant-les, canviant l'escala, usant formes molt elementals. Són parets, deixants, clots, cases de terra cuita, cases de l'ànima, cases perdudes en la memòria, producte de la meva imaginació en un joc ambigu de realitat i ficció», explica l'artista.

L'exposició es podrà visitar a Can Caralt de dimecres a divendres de 17 a 20 hores, dissabtes d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i diumenges i festius d'11 a 14 hores.