En marxa la Festa Major 2022

Per: Irene Gil Martinez

Fins a l'11 de setembre el municipi s'omple d'alegria, disbauxa i molta festa, amb propostes culturals, esportives i lúdiques pensades per a tots els públics. «De la mà de les entitats locals i en especial dels Diables d'Estrac, els pregoners d'enguany, hem construït una festa per a tots i totes, per a petits, mitjans i grans, per a veïns i visitants», diu l'alcalde del municipi, Òscar Baró.

Els plats forts de la Festa Major 2022 arriben els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre. El dia 8, a les 10 hores, es farà la tradicional repicada general de campanes en honor a la Mare de Déu del Remei i la missa solemne a la Parròquia Santa Maria. També hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Cervianenca i s'oferirà un vermut popular. A la tarda, a les 18 hores, la Pèrgola de Can Muntanyà acollirà una sessió especial de l'Hora del Conte 'Contes de nans. Contes de gegants' a càrrec de Núria Clemares i a les 20.30 hores, es dinamitzarà una edició especial de la Trobada de Jazz a la carpa gran de l'Esplanada de Can muntanyà. El divendres 9 de setembre, a les 20 hores, a la carpa gran de l'Esplanada de Can Muntanyà, es farà el pregó, el brindis i la traca de la Festa Major. Enguany el pregó anirà a càrrec dels Diables d'Estrac. Tot seguit, a les 21 hores, petits, mitjans i grans es reuniran a l'Esplanada de Can Muntanyà per a gaudir de l'esperat sopar popular. Seguidament, a la carpa gran de l'Esplanada de Can Muntanyà, hi haurà ball i festa amb La Loca Histeria i DJ Roderus.

Els plats forts de la Festa Major 2022 arriben els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre

El dissabte 10, a les 9 hores, s'organitzarà una nova edició de la Tuna Race Balfegó Caldetes a la Platja dels Tres Micos. Paral·lelament, a les 11 hores, Caldes d'Estrac viurà un matí refrescant amb l'escumada i la xeringada a l'Esplanada de Can Muntanyà. Tot seguit, a les 18 hores, la tarda infantil començarà amb la passejada dels gegants i capgrossos de Caldes d'Estrac amb els Diables d'Estrac i la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d'Estrac. Al vespre, s'organitzarà el concert de Festa Major amb l'Orquestra Rosaleda a l'Esplanada de Can Muntanyà. I a partir de les 23 hores, es viurà la Nit Jove a càrrec de la banda de rock mataronina Karadura i DJ Joker al Parc Joan Maragall. Per últim, el diumenge 11, a les 11 hores, es farà la recepció i l'ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la Pèrgola de Can Muntanyà. Paral·lelament, la Creu Roja de Caldes d'Estrac organitzarà una gimcana infantil solidària a la Plaça de les Barques. A la tarda, a les 18 hores, s'impulsarà l'espectacle familiar de circ de carrer 'Antropia' a l'Esplanada de Can Muntanyà. Al vespre, a les 21 hores, hi haurà una concentració de tambors a la Plaça de les Barques i a les 22 hores, es donarà el tret de sortida a l'espectacle pirotècnic. Abans de l'inici del correfoc, es farà la presentació de la nova dragona. La festa acabarà amb Sixtus, DJ Ricky Vives i DJ Henry Jones a l'Esplanada de Can Muntanyà.

El pregó anirà a càrrec dels Diables d'Estrac que celebren el 25è aniversari