El Cicle Forma't 2022 compleix deu anys

Sant Andreu de Llavaneres  / Abril 2022

El Forma't 2022 s'ha posat en marxa aquest mes de març i s'allargarà fins al desembre. Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt impulsen una nova edició del cicle de formació, que inclou sessions pensades per a tots els col·lectius. Aquesta serà la desena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en les darreres edicions ha estat un èxit. A Llavaneres s'ofereixen una vintena de tallers i cursos que es faran en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació.

El cicle, un èxit en les últimes edicions, vol fomentar la formació i l'ocupació

Les activitats s'han programat en sis blocs temàtics: competències digitals; xarxes socials; eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal; orientació i creixement personal; idiomes; i formació professionalitzadora. Les propostes estan organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

Per aquest mes d'abril hi ha previstes dues formacions. D'una banda, el taller 'Descobreix i dissenya amb Canva', que es durà a terme el 22 d'abril de 18 a 19 h, de forma presencial. El taller està adreçat a joves. I, d'altra banda, el taller 'Dissenya el teu CV amb Canva'. La sessió es durà a terme el dia 27 d'abril de 17 a 19 h, en línia. Les dues formacions aniran a càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.