Arriba la 32a Cursa Popular
de Caldes d'Estrac 3 Viles

Per: Irene Gil Martinez

Després d'una aturada obligada a causa de la pandèmia de la Covid-19, una nova edició del popular esdeveniment serà protagonista el pròxim diumenge 10 d'abril. L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, amb el suport de Gesport i dels ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, ha posat en marxa una nova edició de l'esperat esdeveniment esportiu caldenc.

"Mantenint vives les nostres tradicions i sumar-vos a la Cursa Popular"

La 32a Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles donarà el tret de sortida a les 9 h al passeig dels Anglesos, davant de l'Hotel Colón. La prova finalitzarà a l'Esplanada de Can Muntanyà, una hora i mitja després d'haver donat el tret de sortida. El recorregut, de deu quilòmetres de distància, vorejarà el front marítim i passarà per alguns dels principals carrers de Caldes d'Estrac, així com també per Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. La prova estarà oberta a totes les persones majors de catorze anys i comptarà amb un avituallament al quilòmetre cinc, on hi haurà aigua, i un avituallament a la meta, on els corredors trobaran aigua, isotònic i fruita. El regidor d'Esports del municipi, Joan Baró, ha volgut fer una crida i animar als veïns i les veïnes a participar: «Caldencs i caldenques, us animo a mantenir vives les nostres tradicions i sumar-vos a la nova edició de la Cursa Popular, que enguany arriba a la seva trenta-dosena convocatòria. La prova comptarà amb un protocol per fer front la Covid-19, que s'adaptarà en tot moment a les mesures decretades per les autoritats sanitàries. Engresqueu-vos, doncs, a participar en el popular esdeveniment esportiu i gaudir de la nostra vila d'una manera diferent», ha dit.

Un cop finalitzada la cursa es farà l'entrega de premis, que serà una medalla o un trofeu, per a les diferents categories. En finalitzar l'entrega de premis es durà a terme un sorteig per a tots els participants. El sorteig inclou propostes dels diferents col·laboradors: l'allotjament d'una nit per a dues persones a l'hotel Dynamic de Caldes d'Estrac, un menú per a dues persones a l'hotel Dynamic, la inscripció d'un mes per a una persona a l'Sport & Health Club de l'hotel Dynamic, tres peces esportives Joma, tres lots d'esport.cat, un lot del Balneari Titus per a dues persones, un dinar per a dues persones al Xiri Mele, un kit de Cucos Origens i un sopar per a dues persones al restaurant Can Suñé de Caldetes.

El tret de sortida serà a les 9 h al Passeig dels Anglesos davant de l'Hotel Colón

Aquelles persones interessades a participar en la 32a Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles poden inscriure's a través de la pàgina web www.gesport.cat, fins al divendres 8 d'abril, a les 9 h o fins a arribar a les 500 persones inscrites. També serà possible inscriure's, en cas que el diumenge 10 d'abril entre les 7.30 i les 8.45 h quedin places disponibles. La inscripció , en aquest cas, es podrà fer a la zona habilitada a l'Esplanada de Can Muntanyà. Totes les persones inscrites a la cursa rebran una samarreta amb el logotip de la prova i una bossa del corredor, amb obsequis de les empreses patrocinadores.

La cursa serà prova oficial del Circuit Maresmenc de Curses 2022 promoguda per Gesport i Championchip i alhora serà la seu de l'entrega de premis d'aquesta Lliga de l'edició 2021.