Clínica Dental Llavaneres

3Viles 334 | Setembre 2021

Creada l'any 1995, la Clínica Dental Llavaneres, que va néixer amb un seient de treball i personal reduït, compta ara amb nou persones treballant, entre doctors i personal auxiliar. «Ha sigut un creixement lent però continuat. Sempre intentant oferir el millor servei i una atenció propera al pacient. Un dels canvis importants que hem viscut aquests anys ha estat la millora en l'àmbit tecnològic, aprofitant les noves eines digitals (RAIGS-X, SCANNER, etc.)», explica la doctora Mònica Morales, que amb només 24 anys forma part de l'equip, juntament amb els seus pares i la seva germana, entre altres professionals. Mònica Morales va estudiar odontologia a la UIC i des de ben petita va estar interessada en el sector de la salut. Actualment practica l'odontologia conservadora i té previst ampliar pròximament els seus estudis fent un postgrau de prostodòncia i estètica dental. Morales valora positivament poder treballar en família: «en una empresa familiar a vegades hi ha moments complicats, però a mi m'encanta poder tenir l'oportunitat de treballar amb ells. Això sí, és important saber separar bé la relació laboral i la relació familiar».

El tret diferencial de la Clínica Dental Llavaneres és precisament un tracte proper i familiar: «en un poble el contacte amb els pacients és molt més directe que amb una consulta a Barcelona capital. Això ens permet dedicar el temps necessari a cada pacient que tenim al centre. Personalment m'agrada més aquesta forma de treballar», diu Mònica Morales.

"Ha sigut un creixement lent però continuat. Sempre intentant oferir el millor servei i una atenció propera al pacient"

Quant a la pandèmia de la Covid-19, els va afectar especialment al principi com a moltes altres empreses. Van haver de tancar els 2 mesos de confinament general, atenen només urgències de forma esporàdica. Després, quan van començar a treballar, van d'haver d'implementar una sèrie de mesures i protocols sota les recomanacions del COEC (Col·legi d'Odontòlegs de Catalunya). Avui en dia moltes d'aquestes mesures es mantenen i algunes ja es quedaran definitivament, amb l'objectiu de protegir i cuidar els clients i treballadors.

Tel. 93 792 88 53 | 638 254 853

llavaneres@clinicamorales.net - www.clinicamorales.net - Instagram: @clinicadentalmorales

Plaça de la Vila, 11, bx. local 1 | Sant Andreu de Llavaneres