Advocats Fontana & Rodriguez de Acuña


Tracte proper i personal a Fontana & Rodriguez de Acuña

Fontana & Rodriguez de Acuña és un despatx especialitzat principalment en dret processal (litigis, conflictes entre particulars); en dret civil i mercantil, especialment en dret hereditari (testaments, herències); en dret familiar (divorcis, separacions, aliments); i en el sector contractual (compravenda, arrendaments) o bancari reclamant les clàusules sòl o targetes revolving.

"Amb la pandèmia, hem après a gestionar millor els recursos"

Fundat l'any 1970, aquest despatx d'advocats familiar ha patit les conseqüències, com molts altres sectors, de la pandèmia de la Covid-19: «l'any passat vam viure mesos durs. Entre juny i juliol els jutjats civils van acordar la no presentació de cap escrit. Això, per tant, va significar que ni nosaltres podíem presentar escrits, ni els tribunals resoldre. Així doncs, des de juny i fins al setembre van ser mesos durs per la inactivitat dels jutjats i, per contra, a partir del setembre ens vam trobar amb un volum exagerat de feina». Però la pandèmia els ha portat també canvis positius: «els jutjats han facilitat el fet de poder litigar a través d'una plataforma que es diu Webex, que ens ha permès seguir defensant els interessos dels nostres clients des del nostre despatx i sense haver de traslladar-nos». Un altre dels canvis que s'han implementat a Fontana & Rodriguez de Acuña són els horaris. Ara, treballen els matins de forma habitual i dediquen les tardes a realitzar visites concertades, amb l'objectiu de seguir mantenint i potenciant els objectius principals de l'empresa: oferir un tracte proper i personal. «Amb la pandèmia, hem après a gestionar millor els recursos, hem canviat formes de treballar, hem après a utilitzar les xarxes socials i ens hem adaptat».

Des del despatx, compten amb un espai de consultes en línia mitjançant el seu web www.fontanaabogados.es i estan presents a Instagram @fontanabogados.

Av. Verge Montserrat 2-12 L.6, Llavaneres 

Tels.: 93 791 18 39 · 609 32 90 75 

|info@fontanaabogados.es

www.fontanaabogados.es